Succesvolle Tourpresentatie op bedrijventerrein Bakestein

Donderdag 20 mei was de digitale Meet-Up ‘Tourpresentatie van de Ronde van Zuid-Holland Zuid’ op bedrijventerrein Bakestein in Zwijndrecht. De ambitie is hoog: een energieneutraal bedrijventerrein in 2035. Een derde van de ondernemers op het terrein was vertegenwoordigd. De koplopers op het gebied van duurzaam ondernemen deelden hun ervaringen. En dit smaakt naar meer.

De volgende koploper heeft zich al gemeld

Ondernemers Arjan de Koning (directeur De Koning Vlees): “De kopgroep op dit bedrijventerrein is al groter dan nu wordt gepresenteerd. Wij hebben als organisatie bijvoorbeeld ook al veel duurzaamheidsmaatregelen genomen. Optimalisatie en besparing gaan hand in hand. Maar er liggen ook nog uitdagingen waar ik graag mee aan de slag ga.”

Het vervolg: ondernemers touren samen verder

Er blijken meer ondernemers al vooraan het peloton te fietsen. Het aanvalsplan is gepresenteerd en gaat in uitvoering. Voor de zomer volgt een nieuwe Meet-up met de ondernemers, om de vaart erin te houden. Want de ambitie ligt hoog: een energieneutraal bedrijventerrein in 2035.

Tour de ZHZ

Tijdens de Tour van Zuid-Holland Zuid gaan ondernemers aan de slag met duurzaam ondernemen. De etappes zijn behoorlijk bergachtig én uitdagend, maar OZHZ coacht je om tot de finish te komen. Zo gaan we samen naar een energieneutraal bedrijventerrein. Meer weten? Bekijk de website.