Het jaar 2017 in beeld

OZHZ ondersteunt gemeenten in de regio en de provincie Zuid-Holland op basis van specialistische kennis en deskundigheid. Hierbij staat veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en leefbaarheid centraal. In acht verhalen uit 2017 nemen wij u graag mee in ons werk.

Lees verder over Het jaar 2017 in beeld

Duurzaam ondernemen? Kom naar de Fenexpo in Gorinchem!

Op 10, 11 en 12 april staat OZHZ in samenwerking met gemeente Gorinchem op de Fenexpo in Gorinchem. Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw bedrijf? Kom dan naar stand 211. Wij geven u graag uitleg en tips om energie te besparen en energie op te wekken.

Lees verder over Duurzaam ondernemen? Kom naar de Fenexpo in Gorinchem!

Energiebeweging in de Agrarische Sector

Zo'n 75 agrarische ondernemers kwamen donderdagavond 22 februari naar de vervolgbijeenkomst 'Energie besparen en opwekken in de Agrarische Sector' in het Wellant Chr. vmbo de Bossekamp te Ottoland. De avond werd georganiseerd door de regionale Land en Tuinbouw Organisatie (LTO) afdeling Alblasserwaard-Vijfheerenlanden en de...

Lees verder over Energiebeweging in de Agrarische Sector

Bewonersavond Alblasserdam en Nieuw Lekkerland

Op woensdagavond 21 februari 2018 heeft in partycentrum De Klok te Kinderdijk een informatie bijeenkomst over met lood verontreinigde grond plaatsgevonden. Zo'n 100 inwoners van Alblasserdam en Nieuw Lekkerland zijn hier geïnformeerd over de resultaten van uitgevoerd onderzoek in diverse tuinen én het vervolg traject.

Lees verder over Bewonersavond Alblasserdam en Nieuw Lekkerland