Onze vacatures
Alle vacatures staan op www.werkenbijdrechtsteden.nl/

Traineeprogramma
Starter? Weinig of geen ervaring? Dan zoeken we jou! We hebben weer ruimte voor twee trainees.

Wie is OZHZ?     
Als OZHZ werken elke dag aan een veilig, duurzaam en gezond Zuid-Holland Zuid, voor onze inwoners en bedrijven. Dit doen we voor en samen met de gemeenten en provincie. Onze basistaak is het geven van advies aan gemeenten en provincie, verlenen van vergunningen, het doen van toezicht en handhaving. Andere functies zijn ondersteunend hieraan. 
Onze regio is erg divers: Je vindt bij ons grote industrieën, grote dorpen en drukke binnensteden. Ook vind je bij ons de rustige natuurgebieden, kleine dorpskernen en grote agrarische gebieden. Dit alles is het werkveld van de specialisten van OZHZ. Dit maakt dat je bij ons veel afwisseling vindt en dat er veel mogelijk is. Als regionale overheidsorganisatie hebben wij veel expertise in huis. We verbinden de kennis en ervaring in de regio. 

Hoe is het om bij ons te werken?
Binnen OZHZ houden we van een laagdrempelige, informele sfeer. We zijn betrokken bij elkaar en helpen elkaar graag. Dit zie je ook als je rondloopt op kantoor. We hebben open werkruimtes waarin management en medewerkers door elkaar heen zitten. Tegelijkertijd zijn er ook plekjes waar je in stilte kunt werken of even kunt praten met collega's. Elke dag staat er fruit bij de koffieautomaat.

Ons kantoor zit middenin centrum Dordrecht, op loopafstand van het station. Je kunt met de (water)bus of trein naar het werk komen. Op de fiets of hardlopend kan natuurlijk ook. We hebben doucheruimtes en een beveiligde fietsenstalling. Sommige collega's gaan in hun pauze een rondje hardlopen of de stad in. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en of kun je meedoen met creatieve en sportieve activiteiten.

En niet onbelangrijk: wil je lekker vroeg beginnen of juist echt niet? Of wil je je kinderen eerst naar school brengen? We hebben flexibele werktijden. Ook is het in veel functies mogelijk om deels thuis te werken. Daarnaast kennen we flexibele arbeidsvoorwaarden, met onder meer een Individueel Keuze Budget dat je bijvoorbeeld kunt besteden aan extra vakantiedagen of gewoon uit laat betalen.