Help jij mee de leefomgeving te beschermen?

Wij hebben bijzonder werk! Met onze adviezen, controles en vergunningen dragen wij bij aan een fijne plek om te wonen en te werken. We zoeken regelmatig nieuwe collega’s, met hart voor de leefomgeving. Of dat nu op het gebied van milieu, bouw, natuur of apv is. Ben jij een expert op een van deze gebieden óf heb je de ambitie om veel te leren? Dan zoeken we jou!

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Nieuwsgierig naar álle Betere Wereldbanen? Ga naar www.debeterewereldbaan.nl

Maak jij het verschil?

Wij werken elke dag aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Dit voor onze inwoners en bedrijven. Met 200 OZHZ-collega’s werken we voor en samen met de gemeenten en provincie. Je vindt in onze regio grote industrieën en drukke binnensteden, maar ook de rustige natuurgebieden, kleine dorpskernen en uitgestrekte agrarische gebieden. Dit alles is ons werkveld. Bekijk en luister: het verhaal van onze collega Daisy.

Altijd een functie die bij jou past

Of je nu starter of ervaren specialist bent. Wij zoeken collega’s in alle soorten en maten. In ons brede werkveld is er altijd wel een functie die bij jou past. Alleen al in de bouwsector kan je bij ons als vergunningverlener, toezichthouder of constructeur aan de slag! Bekijk en luister: het verhaal van onze bouwcollega’s.

Midden in Dordrecht

Ons kantoor zit middenin centrum Dordrecht, op loopafstand van het station. Je kunt met de (water)bus of trein naar het werk komen. Op de fiets of hardlopend kan natuurlijk ook. We hebben doucheruimtes en een beveiligde fietsenstalling. Sommige collega’s gaan in hun pauze een rondje hardlopen of de stad in. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en of kun je meedoen met creatieve en sportieve activiteiten.

Een kijkje op kantoor

Binnen OZHZ houden we van een laagdrempelige, informele sfeer. In de open werkruimtes zitten managers en medewerkers door elkaar heen. Je hebt twee schermen en je kunt je werklaptop overal aansluiten. Er zijn ook plekken waar je in stilte kunt werken, of even kunt praten of beeldbellen. We vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en fit naar je werk kunt. Of dat nu met korting is op je sportschool of met elke dag vers fruit op kantoor.

Flexibele werktijden en werkplek

Niet onbelangrijk: wil je lekker vroeg beginnen of juist niet? Eerst thuis opstarten of ’s avonds nog even wat doen? Of wil je je (klein)kinderen eerst naar school brengen? We hebben flexibele werktijden. Ook kijk je zelf waar je die dag je werk het beste kan doen. Is dat thuis, of kom je naar kantoor? Daarnaast kennen we flexibele arbeidsvoorwaarden, met onder meer een Individueel Keuze Budget dat je bijvoorbeeld kunt besteden aan extra vakantiedagen of gewoon uit laat betalen.

Wil je meer weten over wie wij zijn?

Leuk dat je zoveel interesse hebt. Als OZHZ werken we aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. En of je nu in de administratie zit, of elke dag buiten bent: jij helpt daaraan mee. Belangrijke kernwaarden zijn omgevingssensitiviteit, samenwerken, denken in oplossingen en mogelijkheden en vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Meer over OZHZ