Coronavirus: OZHZ volgt de landelijke richtlijnen

Laatst bijgewerkt: 3 juni 16.30 uur. Landelijk treft de overheid steeds maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. OZHZ volgt deze maatregelen op de voet, we passen onze dienstverlening aan. Vanzelfsprekend blijven wij bereikbaar voor inwoners en ondernemers.

Dit nieuwsbericht passen wij aan wanneer er iets verandert. We houden u graag op de hoogte van de betekenis van de maatregelen voor OZHZ en wat u van ons kan verwachten. 

Al onze medewerkers werken thuis. Dit betekent dat wij de manier waarop wij de komende periode ons werk uitvoeren aanpassen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij ontvangen bij ons op kantoor geen bezoek. Overleggen kunnen mogelijk wel telefonisch of via beeldbellen. Anders maken wij met u een nieuwe afspraak. Uw contactpersoon bij OZHZ neemt contact met u op om het te bespreken. Uiteraard kunt u ook zelf contact met ons op nemen.

Onze medewerkers komen ter plaatse zoals u van ons gewend bent. Dit doen zij wel met inachtneming van de regels van het RIVM. Wij willen u vragen hier rekening mee te houden. Voor dit soort meldingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via de Milieutelefoon: 0888 333 555. Overige meldingen van overlast verzoeken wij u online door te geven.

Andere vragen?

U kunt bellen via het algemene nummer 078 770 85 85 of online uw vraag stellen. Wij helpen u graag.

Op de hoogte van het coronanieuws in de regio?

Voor het laatste nieuws over het coronavirus in de regio Zuid-Holland Zuid volgt u de veiligheidsregio via zhzveilig.nl. Daar leest u ook over (aanpassingen van) de noodverordening.