OZHZ en Inholland Rotterdam slaan de handen ineen

Hoe ontwikkel je jezelf tot de beste inspecteur, adviseur of vergunningverlener? Samen met Hogeschool Inholland Rotterdam gaan we de samenwerking aan. Het gaat om het aanbieden van stage- en afstudeeropdrachten, het geven van gastcolleges en het ontwikkelen van nieuwe en bestaande vakken. Dit legden we op 24 mei vast in een convenant.

Durf te leren!

De frisse lucht die je inademt, de schone grond in je moestuin of de veilige speeltuin bij jou om de hoek. Voor de inspecteurs, vergunningverleners en adviseurs van OZHZ is het bijdragen aan een gezonde plek om te wonen dagelijks werk. Inholland daagt studenten uit om te durven leren. En OZHZ daagt zichzelf uit om van deze studenten te leren. Tijd om elkaar te versterken!

Een uitdagende plek voor trainees, stagiaires en afstudeerders

Zoek je een stageplek of afstudeeropdracht? Ben je net afgestudeerd en wil je als trainee aan de slag? Bekijk onze vacatures op OZHZ zoekt jou en volg ons op LinkedIn.

Nieuwsgierig naar hoe wij elkaar vonden?

Lees het verhaal van Menno Kriekaart, teamleider HBO-rechten en Arnold Groenewegen, unitmanager bij OZHZ. ” Er is een krappe arbeidsmarkt. Talent van studenten kunnen we goed gebruiken op nieuwe inhoud en ontwikkelingen. Gedeeld belang brengt cross-overs teweeg”, vertelt Arnold.