Mogelijk overlast door heien Kromhout

In Dordrecht start een aannemer op 17 september met heien bij Kromhout, ten zuidoosten van het centrum van Dordrecht. Daar komen nieuwe woningen. De heiwerkzaamheden duren enkele weken.

Aan de Kromhout komen 15 nieuwe woningen. De oude gebouwen zijn al gesloopt, het terrein ligt al braak. OZHZ verleende namens de gemeente de vergunning voor de nieuwe woningen. In 2022 zijn de huizen klaar.

Tussen 7 & 19 uur

Heien is een hard geluid, het levert al snel overlast op. Dat is helaas niet te voorkomen. Wel zijn er afspraken gemaakt: alleen tussen 7 en 19 uur mag gewerkt worden. Heeft u op andere tijden last? Geeft u het vooral aan bij de aannemer, Van der Ende uit Bergmacht. Ook kunt u dan bij ons terecht.

Doe een melding bij ons als het heien op andere tijden plaatsvindt, of als u een overtreding denkt te zien. Onze inspecteurs houden namelijk toezicht op bouwwerkzaamheden in Dordrecht, ook hier. Zij onderzoeken dan of er daadwerkelijk een overtreding is en grijpen in waar nodig. Zo beperken we de overlast en houden we de veiligheid in de gaten.