Gratis energiescan voor Zwijndrechtse ondernemers

Ontdekken wat u als ondernemer kunt besparen op uw energierekening? Samen met de gemeente Zwijndrecht hebben wij een leuke actie! We bieden ondernemers een gratis energiescan aan. Energiebesparing willen wij namelijk stimuleren.

Hoe werkt het?

Is uw bedrijf gevestigd in Zwijndrecht? En is uw energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Meld u dan aan voor een gratis energiescan via r.buijs@klimaatroute.nl. Er zijn 50 scans beschikbaar, wees er dus snel bij. Op=op!

Een adviseur van Klikmaatroute komt bij u winkel of bedrijf langs

De adviseur kijkt onder andere naar de verlichting, verwarming en isolatie. Met een energiescan krijgt u inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat er gemiddeld 30% bespaard kan worden op de energierekening! De scan kost u slechts een half uurtje werk.

Resultaten en ervaringen delen op 20 mei

Doet u mee aan de energiescan? Dan vragen wij u wel om bij de avondbijeenkomst van 20 mei aanwezig te zijn. Op deze avond willen we onder andere de resultaten van de energiescans en de ervaringen delen. Ondernemers krijgen deze avond het podium.

Heeft u vragen?

Neem contact op met Klimaatroute via r.buijs@klimaatroute.nl