Bedrijf verduurzamen? Kijk binnen bij andere ondernemers

Hoe maakt u uw bedrijf duurzaam en klaar voor de toekomst? Kijk eens binnen bij andere ondernemers en ontdek hoe zij dit aanpakken. Dat kan tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen van 16 t/m 30 november in de regio Zuid-Holland Zuid. Ondernemers uit verschillende gemeenten openen hun deuren om te laten zien welke duurzame maatregelen zij namen.

Tijdens een rondleiding of een kopje koffie wisselen ondernemers ervaringen uit en vertellen ze hoe het hen is gelukt om bijvoorbeeld hun energierekening te verlagen, hun wagenpark te verduurzamen of hun bedrijfsterrein te vergroenen. Een unieke gelegenheid om direct in de praktijk inspiratie en kennis op te doen!

Openingstijden en aanmelden

Meer informatie over de deelnemende bedrijven, duurzame maatregelen, openingstijden én het aanmelden voor een bezoek is te vinden op: www.platformduurzamebedrijven.nl.

Andere ondernemers op weg helpen?

Al actief met het verduurzamen van uw bedrijf? Uw kennis en ervaring zijn waardevol voor ondernemers die nog aan het begin staan van hun duurzame reis. Meld uw bedrijf aan op de www.platformduurzamebedrijven.nl en help anderen op weg!