Vraag over mijn horeca- of apv-vergunning

Heeft u bij ons een horeca- of apv-vergunning aangevraagd? Of een melding gedaan? Bijvoorbeeld vanwege een feest of nieuw terras? Wij behandelen horeca- en apv-vergunningen in Dordrecht en Alblasserdam. Wij helpen u graag met uw vragen.

Vaak hebben wij al aan u doorgegeven wie de vergunning behandelt. U kunt met deze medewerker direct contact opnemen. Weet u niet bij wie u moet zijn of krijgt u de medewerker nu niet te pakken, laat dan een bericht achter via dit formulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op. Is het urgent? Bel ons dan via 078 770 85 85.

  • Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Als u al een aanvraag heeft gedaan, heeft u een zaaknummer. Dit staat bovenaan op de brieven die u van ons ontvangt over deze zaak. Als wij uw zaaknummer hebben, kunnen wij u beter helpen.
  • Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

    Uw vraag sturen wij naar de OZHZ-medewerker die u het beste kan helpen. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. Als we gelijk uw vraag kunnen beantwoorden, helpen wij u uiteraard direct. Anders laten wij aan u weten wanneer we meer kunnen vertellen. Is de vraag niet voor ons, dan hoort u uiteraard gelijk bij wie u wel terecht kunt.