Vraag over mijn (bouw)vergunning of melding

Heeft u bij ons een (bouw)vergunning aangevraagd? Of een melding gedaan? Bijvoorbeeld vanwege een nieuwbouw, renovatie of sloop? Wij behandelen bouwvergunningen en meldingen in Dordrecht en Alblasserdam. Wij helpen u graag met uw vragen.

Vaak hebben wij al aan u doorgegeven wie de vergunning behandelt. U kunt met deze medewerker direct contact opnemen. Weet u niet bij wie u moet zijn of krijgt u de medewerker nu niet te pakken, laat dan een bericht achter via dit formulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op. Is het urgent? Bel ons dan via 078 770 85 85.

  • Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Als u een aanvraag doet, krijgt u van ons een zaaknummer. Dit staat bovenaan op de brieven die u van ons ontvangt over deze zaak.
  • Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

    Uw vraag sturen wij naar de OZHZ-medewerker die u het beste kan helpen. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. Als we gelijk uw vraag kunnen beantwoorden, helpen wij u uiteraard direct. Anders laten wij aan u weten wanneer we meer kunnen vertellen. Is de vraag niet voor ons, dan hoort u uiteraard gelijk bij wie u wel terecht kunt.
  • Vink dit aan als u dit formulier wilt versturen.