Vraag over mijn (bouw)vergunning of melding

Heeft u bij ons een vergunning aangevraagd vanwege een nieuwbouw, renovatie of sloop? Of een melding gedaan? Wij behandelen bouwvergunningen en meldingen in Dordrecht en Alblasserdam. Wij helpen u graag met uw vragen. Vaak hebben wij al aan u doorgegeven wie de vergunning behandelt. U kunt met deze medewerker direct contact opnemen. Weet u niet bij wie u moet zijn, laat dan een bericht achter via dit formulier. Binnen twee werkdagen nemen we contact met u op. Is het urgent? Bel ons dan via 078 770 85 85.

 • Waar kunnen wij u mee helpen?

 • In welke gemeente gaat u bouwen, renoveren of slopen?*
  Staat uw gemeente er niet bij? Neem dan contact op met uw eigen gemeente. OZHZ gaat alleen over deze vergunningen en meldingen in Dordrecht en Alblasserdam.
 • Als u een aanvraag doet, krijgt u van ons een zaaknummer. Deze staat bovenaan op de brieven die u van ons ontvangt over deze zaak.
 • Hebt u nog geen aanvraag gedaan, maar wel een vraag?
  Dan kunt u terecht bij het serviceloket: bel daarvoor 14 078. Zij helpen u graag verder met het doen van een aanvraag.
 • Hoe kunnen wij u het beste bereiken?

  Uw vraag sturen wij naar de OZHZ-medewerker die u het beste kan helpen. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op. Als we gelijk uw vraag kunnen beantwoorden, helpen wij u uiteraard direct. Anders laten wij aan u weten wanneer we meer kunnen vertellen. Is de vraag niet voor ons, dan hoort u uiteraard gelijk bij wie u wel terecht kunt.