Trainee Jessica aan het woord

Hoi, toekomstige collega! Mijn naam is Jessica. Ik ben 23 jaar en sinds september 2020 werkzaam bij OZHZ als trainee. Op dit moment zit ik in mijn 2e blok. Ik heb het eerste half jaar bij de adviseurs doorgebracht. Nu werk ik bij de vergunningverleners, die vergunningen opstellen voor allerlei bedrijven in de regio Zuid-Holland-Zuid.

Ondanks dat ik heb gesolliciteerd en begonnen ben met werken in coronatijd, voel ik me echt op mijn plek binnen de organisatie! Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je krijgt alle ruimte om te ontdekken welk werkveld het meest bij je past. Ieder blok zijn er een aantal projecten die je uitvoert. Dit gebeurt altijd in overleg en je hebt ook de mogelijkheid om dingen te ondernemen die je persoonlijk aanspreken.

Het is voor mij de ideale stap geweest om de overgang tussen de universiteit en het werkende leven soepel te laten verlopen.

Het is voor mij de ideale stap geweest om de overgang tussen de universiteit en het werkende leven soepel te laten verlopen. Als jij enthousiast wordt van het vooruitzicht om jezelf en je kennis verder te ontwikkelen en te ontdekken hoe je een bijdrage kan leveren aan de leefomgeving, solliciteer dan snel, en wellicht tot ziens!