Nog twee weken tot Informatieplicht Energiebesparing

Bent u ondernemer? Verbruikt uw bedrijf meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar? Dan bent u verplicht om vóór 1 juli 2019 uw energiebesparende maatregelen door te geven. Vergeet het niet!

Lees verder over Nog twee weken tot Informatieplicht Energiebesparing

OZHZ zoekt trainees!

Wil jij werk maken van onze doelen? Ben je ambitieus en heb je een hart voor mensen en hun leefomgeving? Wij bieden een leuk en uitdagend traineeprogramma! Solliciteren kan tot 26 juni.

Lees verder over OZHZ zoekt trainees!

Raad van State accepteert PAS niet

Het Programma Aanpak Stikstof (PAS) mag niet als basis voor toestemming voor activiteiten worden gebruikt. Dat blijkt uit een uitspraak van de Raad van State. Met de PAS kan er namelijk alvast toestemming worden gegeven voor activiteiten die mogelijk schadelijk zijn voor de natuur. En dat mag niet.

Lees verder over Raad van State accepteert PAS niet

Routes vrachtwagens beter in kaart

Elke dag brengen vrachtwagens hun lading van A naar B. In sommige gevallen gaat het om een lading met risico's, bijvoorbeeld omdat de stof brandbaar is of explosief. In elke gemeente gelden regels over waar zulke vrachtwagens wel en niet mogen rijden. OZHZ gaat het verkeer via deze routes beter in kaart brengen: hoeveel...

Lees verder over Routes vrachtwagens beter in kaart