Bijna klaar met je studie? Word trainee bij OZHZ

Een scherpe blik? Hart voor de leefomgeving? Uitdagingen aanpakken? Persoonlijke ontwikkeling? Brede oriëntatie? Afwisseling en verantwoordelijkheid? Heb jij dat? Dan zoeken we jou! OZHZ zoekt nieuwe trainees.

Wat ga je bij ons doen?

Onze traineeship duurt 1,5 jaar. Met meer dan 200 collega’s delen we graag onze kennis en nemen we je mee in de wereld van OZHZ. Wie is onze organisatie? Wat doen wij precies? Daarom draai je 3 keer een half jaar mee binnen verschillende onderdelen van onze organisatie. Zo ervaar je wat het beste bij jou past. En daarna? De bedoeling is dat je onze collega wordt op een functie waarin jouw talent het meest tot zijn recht komt.

Nieuwsgierig? Luister de podcast Trainee Talk

Heb je nog niet helemaal een beeld van onze traineeship? In onze podcast ‘Trainee Talk’ vertellen trainee Carla, oud-trainee Roos en de coördinator van het traineeship Leon je meer. Wat is de sfeer van de organisatie? Wat doe je dan precies in zo’n half jaar? En hoe ziet het leven na het traineeship eruit?

Luister de podcast!

Wie zijn wij?

Als omgevingsdienst hebben wij bijzonder werk! Met onze adviezen, controles en vergunningen dragen we bij aan een fijne plek om te wonen en te werken. Dit doen we namens 10 gemeenten en de provincie in de regio Zuid-Holland Zuid.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over het traineeship, het verhaal van andere trainees horen of weten wie wij zijn? Ga dan naar OZHZ.nl/wordtrainee.

Ja, vertel mij meer!