Bekijk in dit korte filmpje wat collega's van u in de regio al doen en wat de milieubarometer ook voor u kan betekenen!

Waardevol hulpmiddel

De Milieubarometer is een waardevol hulpmiddel bij het besparen op energie en verminderen van milieubelasting. Na het invullen van energieverbruik en andere milieugegevens vertaalt de Milieubarometer deze in heldere grafieken en kengetallen die inzicht geven in de eigen milieuprestaties. Hij laat zien waar het meeste te besparen is en wat zinvolle maatregelen zijn.

Terugverdientijd van 5 jaar

De Milieubarometer geeft een overzicht van maatregelen die zich snel en zeker binnen 5 jaar terugverdienen. Door deze maatregelen uit te voeren voldoen bedrijven ook direct aan de wetgeving.

Middel voor communicatie, keurmerken en certificaten

Daarnaast helpt de Milieubarometer om aan wensen van klanten en opdrachtgevers te voldoen. Zij vragen steeds vaker om een CO2-footprint of een duurzaamheidsverslag, deze kunnen bedrijven eenvoudig zelf maken met de Milieubarometer. Ook is de Milieubarometer een goed hulpmiddel voor bedrijven die een duurzaamheidskeurmerk of certificaat willen halen of behouden. Veel bedrijven gebruiken de Milieubarometer om te voldoen aan de eisen van keurmerken zoals ISO 1400, de CO2-prestatieladder en Green Key.

Meer informatie vindt u op www.milieubaromater.nl.