Duurzame bedrijvenroute in Gorinchem

Op donderdag 19 september organiseert de ondernemersvereniging samen met de gemeente Gorinchem en de Omgevingdienst Zuid-Holland Zuid een unieke, duurzame bedrijvenroute. Als ondernemer kunt u een aantal bedrijven bezoeken die op verschillende manieren bezig zijn met duurzaamheid.

Het programma

Tussen 15:00 en 15:30 uur heten wij u van harte welkom op het stadhuis van Gorinchem. De wethouders Joost van der Geest en Eelke Kraaijeveld trappen de bedrijvenroute af. Om 16:00 uur krijgt u een rondleiding in een gerenoveerd kantoorpand van Martin Klop. Dit pand is geïsoleerd naar energielabel A en wordt verwarmd met warmtepompen.

Qbuzz brengt ons vervolgens met een elektrische bus naar Merford. Hier vertelt Joost Vertooren hoe zij als bedrijf energie besparen, gebruikmaken van zonnepanelen en de bedrijfshal slim verwarmen. Om 17:15 uur gaat u met de bus naar De Waal Autogroep. Hier maakt u kennis met duurzame mobiliteit voor zowel personen- als bestelauto’s.

We sluiten het programma van deze middag af met een heerlijk buffet. Voor het vervoer terug naar het stadhuis zorgt door De Waal Autogroep. Het programma duurt tot ongeveer 20:30 uur.

Vervoer naar het stadhuis

Het stadhuis is goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Voor de auto’s zijn er parkeerplaatsen achter het stadhuis gereserveerd.

Meld u aan

Ga naar de website van IKG Ondernemersvereniging om u aan te melden.

Wij kijken uit naar uw komst!

Aanmelden