Bedrijvenbijeenkomst: in gesprek over Zeer Zorgwekkende Stoffen, Stikstof & Omgevingswet

Op 7 oktober spreken tientallen bedrijven met vergunningverleners van de omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid en omgevingsdienst Haaglanden over de meest actuele onderwerpen van het moment. Wat zijn de dilemma’s? Wat betekent het voor de vergunning van uw bedrijf? En wat helpt in de samenwerking?

De onderwerpen Zeer Zorgwekkende Stoffen, Stikstof en de komst van de Omgevingswet hebben invloed op de bijvoorbeeld een (nieuwe) vergunningaanvraag. Wat mogen we precies van elkaar verwachten? Wat verandert er straks?

Workshops

De Gedeputeerde provincie Zuid-Holland, Fredrik Zevenbergen, opent de avond. Daarna volgt elk bedrijf twee van de vier workshops. De onderwerpen zijn uiteenlopend. Het gaat bijvoorbeeld over de omgevingstafel: hoe ziet dat eruit? En hoe gaat het straks met participatie onder de omgevingswet, wat mag je dan verwachten van elkaar? En zijn er de mogelijkheden bij Wabo & Natuurwetgeving? En welke rol krijgen Zeer Zorgwekkende Stoffen bij vergunningsprocedures?

Erbij zijn?

Alle bedrijven die vallen onder het bevoegd gezag van de provincie Zuid-Holland hebben een uitnodiging gehad van OZHZ. Gemist? Of valt u onder de gemeente, maar lijkt het u interessant? Er zijn nog aan paar plekken over. Contact dan Jessica Walop via j.walop@ozhz.nl of 06 36218438 & informeer. De avond is op 7 oktober, van 17:00 tot 21:00 uur in Dordrecht. Van harte welkom!