Energiebeweging in Zuid-Holland Zuid

De duurzaamheidsambities in de regio zijn hoog! Energieneutraal is de doelstelling, het faciliteren van de energietransitie is de uitdaging. Gemeenten en Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) slaan steeds vaker de handen ineen om dit te bereiken. De aanpak: informeren, motiveren en stimuleren. Een paar inspirerende...

Lees verder over Energiebeweging in Zuid-Holland Zuid

Een klimaatneutraal industrieterrein: wat is mogelijk?

OZHZ werkt samen met een team van deskundigen aan het project "Verduurzamen Bedrijventerrein Meerkerk". Vanuit het thema Duurzaamheid kijken we hoe het huidige bedrijventerrein duurzamer gemaakt kan worden en wat de randvoorwaarden zijn om de uitbreiding van het bedrijventerrein (Meerkerk 4a) duurzaam in te richten.

Lees verder over Een klimaatneutraal industrieterrein: wat is mogelijk?

Het jaar 2017 in beeld

OZHZ ondersteunt gemeenten in de regio en de provincie Zuid-Holland op basis van specialistische kennis en deskundigheid. Hierbij staat veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en leefbaarheid centraal. In acht verhalen uit 2017 nemen wij u graag mee in ons werk.

Lees verder over Het jaar 2017 in beeld

Duurzaam ondernemen? Kom naar de Fenexpo in Gorinchem!

Op 10, 11 en 12 april staat OZHZ in samenwerking met gemeente Gorinchem op de Fenexpo in Gorinchem. Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw bedrijf? Kom dan naar stand 211. Wij geven u graag uitleg en tips om energie te besparen en energie op te wekken.

Lees verder over Duurzaam ondernemen? Kom naar de Fenexpo in Gorinchem!